Diplomerad massageterapeut och zonterapeut samt Certifierad massör och healer.

Utbildning
Jag började min zonterapeututbildning på Axelsons Gymnastiska Institut med grundutbildningen sommaren 1998, sedan började jag min 1-åriga utbildning i Stockholm i september 1999 och blev klar zonterapeut den 27 oktober 2000.

Min massörutbildning är även den från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm, jag började den med att under tiden mars - april 2001 gå friskvårdsmassörutbildningen (motsvarar steg 1) fast i Göteborg. Fortsatte sedan med steg 2 i en periodutbildning (ca 1 vecka/mån i 5 månader) i Stockholm och blev certifierad och diplomerad massör den 24 mars 2001. Steg 3 gick jag på heltid 6 veckor under tiden 6 augusti - 14 september 2001, varefter jag kan titulera mig som massageterapeut.

Jag har gått tre healingkurser hållna av Helheten i Örebro samt fyra veckoslutkurser i Ramsberg. Jag har avlagt prov för healer Iris Hall, London och erhållit healingcertifikat den 26 februari 2000. Jag har också genomgått en veckoslutkurs i april 1997 i reikihealing som reikimaster Berit Sarvicé från Stockholm hållit i.  

Healing

Healing är en form av arbete med energier. Man kan se det mycket enkelt t.ex. när man har huvud- eller tandvärk, så lägger man automatiskt sin hand på sitt värkande huvud för att om möjligt lätta värken (healing). Eller när barnet slagit sig på knät och kommer gråtande till föräldern som då lägger sina händer på knät för att lindra smärtan (healing). De flesta av oss brukar säga att vissa människor har "goda händer".

Bara av att hålla någon i handen kan man känna sig styrkt eller om någon drabbas av t.ex. sorg kan det kännas naturligt att bara hålla handen och på så vis hjälpa sin medmänniska med extra styrka.

Vid en healingbehandling arbetar man med att balansera energi i de sju energichakranen på kroppen genom handpåläggning eller att arbeta i auran en bit från kroppen.

Besöksadress
Torgvägen 3
Fellingsbro
Tel. 0581-62 00 63
  Hemadress
Öster Sörby
710 41 Fellingsbro
Tel. 0581-63 20 21